Beba se utopila u kadi

Američki mediji pišu da je mama ostavila tinejdžera da pazi na bebu dok ona sprema večeru

10.05.2023. 08:19
  • Podijeli:
svetlo hitna pomoc policija pixabay-645446da75950.webp Foto: Pixabay

Tragedija se prije par dana dogodila u porodičnoj kući na jugozapadu Houstona.

Beba se utopila u kadi nakon što je mama navodno ostavila tinejdžera da je pazi za vrijeme kupanja, dok je ona kuhala večeru.

Kako pišu američki mediji, 14-godišnjak je izašao iz sobe kako bi se poslužio kompjuterom, no navodno je zaboravio na bebu u kadi. Voda je u to vrijeme nastavila teći.

Tek kada je majka otišla provjeriti kako je beba, otkrila je da dijete ne reagira u kadi prepunoj vode te je odmah pozvala hitnu.

Beba proglašena mrtvom

Policija i bolničari dojurili su, ali bebi nije bilo spasa. Proglašena je mrtvom u lokalnoj dječjoj bolnici.

Drugi detalji slučaja nisu poznati, ne zna se ni pol ni dob bebe, kao ni pol tinejdžera. Ne zna se ni radi li se o bratu ili sestri ili su djeca povezana na neki drugi način.

Policija je otvorila istragu, no ABC piše kako se prema prvim podacima ne radi o ubistvu, već o spletu nesretnih okolnosti koje su dovele do tragedije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()