Bajden "zbunjen" pred Počasnom gardom, reagovao kralj Čarls

Video je izazvao reakcije na društvenim mrežama jer djeluje kao da kralj Čarls pokušava da požuri Džoa Bajdena

11.07.2023. 15:04
  • Podijeli:
Joe Biden i kralj Charles velska garda foto Reuters-64ad4eeb005a7.webp Foto: Reuters

Na društvenim mrežama objavljen je snimak "zbunjenog" američkog predsjednika Džoa Bajdena kojeg je britanski kralj Čarls III morao da "sprovede" preko travnjaka.

Džo Bajden je preskočio ceremoniju krunisanja monarha u maju. Sastanak je izazvao pometnju jer je izgledalo da je Džo Bajden prekršio kraljevski protokol dodirujući kralja Čarlsa tokom ceremonije dolaska u zamak Vindzor.

Na snimku izgleda kao da je i monarh izgubio hladnokrvnost nakon što je jedan od velških gardista u zamku očigledno proveo previše vremena angažujući američkog predsjednika u razgovoru, prenosi B92.

Na video snimcima koji se dijele na društvenim mrežama, američki predsjednik je viđen kako stavlja ruku na kraljeva leđa dok su pregledali okupljenu Velšku gardu kod Vindzora. Monarh je uzvratio sličnim gestom ubrzo kasnije.

Video je izazvao reakcije na društvenim mrežama jer djeluje kao da kralj Čarls pokušava da požuri Džoa Bajdena u jednom trenutku dok su pregledali Počasnu gardu, dok američki predsjednik odaje utisak "potpune zbunjenosti".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()