Američki novinar u centru pažnje: Taker Karlson smatra da je Putin spreman na dogovor

Američki novinar je naveo da je sa Putinom razgovarao nezvanično nakon intervjua, ali nije otkrio više detalja o tome, prenosi TASS.

12.02.2024. 19:30
  • Podijeli:
vladimir putin, taker karlson, 6 feb 2024 - profimedia-65c32d0b15f63.webp Foto: Profimedia

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je na ozbiljan kompromis po pitanju Ukrajine, izjavio je američki novinar Taker Karlson, koji je nedavno intervjuisao ruskog lidera.

Mislim, lideri svih zemalja na planeti osim možda Sjedinjenih Američkih Država tokom unipolarnog perioda, prirodom posla su primorani da prave kompromis. Kompromis je dio toga. To je diplomatija. A Putin je među njima, rekao je Karlson na samitu svjetskih vlada u Dubaiju.

Američki novinar je naveo da je sa Putinom razgovarao nezvanično nakon intervjua, ali nije otkrio više detalja o tome, prenosi TASS.

Putin je u intervjuu Karlsonu rekao da Rusija nikada nije odbila dijalog o Ukrajini, ali da nakon prekida pregovora u Istanbulu u martu 2022. neće učiniti prvi korak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()