Zgrada Osnovnog suda pod pojačanim mjerama obezbjeđenja

Veliki broj zaposlenih u crnogorskim sudovima, tužilaštvu, advokata, suskih vještaka, građana okupio se ispred zgrade Osnovnog suda u Podgorici

06.03.2023. 16:28
  • Podijeli:
Osnovni sud Podgorica screenshot:vijesti.me-6401d82145612.webp Foto: screenshot/vijesti.me

Zgrada u kojoj su prostorije Osnovnog suda Podgorica, Osnovnog državnog tužilaštva i Prekršajnog suda od danas su pod pojačanim mjerama obezbjeđenja.

Na ulazu u zgradu, veliki je broj pripadnika Uprave policije koji pretresaju svakog ko uđe, uključujući advokate,  sudske vještake i stranke.

Ručnim rendgen aparatom provjeravaju da li neko unosi nedozvoljene uređaje i provjeravaju sadržaj torbi.

Osim na prizemlju, pripadnici Uprave policije raspoređeni su i na svim spratovima zgrade, piše portal podgoričkih Vijesti.

Veliki broj zaposlenih u crnogorskim sudovima, tužilaštvu, advokata, suskih vještaka, građana okupio se ispred zgrade Osnovnog suda u Podgorici u znak podrške zaposlenim u ovoj zgradi koji traže da im se obezbjede bezbjedni uslovi za rad.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()