Zbog šverca cigareta: Uhapšeni vozač i kondukter autobusa

policija je u skrivenom dijelu pronašla 1.678 kutija cigareta bez akciznih markica u vrijednosti od 638.000 dinara /oko 75.000 evra/

01.05.2024. 12:10
  • Podijeli:
cigarete_Vatin_CarinaSrbija Cropped-653282dd9a2ff.webp Foto: Carina Srbija

Vozač i kondukter autobusa sa područja Kosova i Metohije uhapšeni su na graničnom prelazu Šid zbog sumnje da su švercovali cigarete.

Osumnjičenog vozača čiji su inicijali R.H. /51/ i konduktera R.A. uhapsili su pripadnici Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina Srbije i tužilaštvom.

Na graničnom prelazu Šid pri izlazu iz zemlje pregledom autobusa sa područja Kosova i Metohije policija je u skrivenom dijelu pronašla 1.678 kutija cigareta bez akciznih markica u vrijednosti od 638.000 dinara /oko 75.000 evra/, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()