Zbog amblema sa zastavom Srbije: U Vukovaru sa gradilišta otjerani radnici

Iz grada Vukovara tvrde da su radnici iz Srbije imali neprimjerena obilježja i da se ne može sa sigurnošću reći da li je riječ o slučajnosti ili aktivnosti bezbjednosno-obavještajnog aparata

17.11.2023. 16:42
  • Podijeli:
Radnici Vukovar-65577cf5e886d.webp Foto: Screenshot

Gradske vlasti Vukovara otjerale su sa gradilišta u centru grada radnike iz Srbije koji su imali ambleme sa zastavom Srbije.

Iz grada Vukovara tvrde da su radnici iz Srbije imali neprimjerena obilježja i da se ne može sa sigurnošću reći da li je riječ o slučajnosti ili aktivnosti bezbjednosno-obavještajnog aparata.

Radnici iz Srbije postavljali su uređaje za kontrolu parkinga na javnim parkiralištima u Vukovaru, prenosi portal "Indeks".

 

 

Iz vukovarske gradske uprave pozvali su i policiju koja je izašla na teren.

Na internetu se pojavio i snimak na kojem se vidi kako muškarci policiji pokazuju ambleme sa zastavom Srbije.

Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske rekli su da nije utvrđeno bilo kakvo protivpravno postupanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()