Zatvorenici ogorčeni na oca male Vanje: On samo ćuti

Pitaju ga kako je mogao svoje dijete ubiti

11.12.2023. 18:56
  • Podijeli:
vanja gorčevska makedonija facebook Oliver Spasovski-656e2aed25e4a.webp Foto: Facebook@Oliver Spasovski

Jedan od osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske navodno je u zatvoru otkrio motiv za ubistvo djevojčice.

Kako piše MMS, pozivajući se na svoje izvore, u zatvoru Šutka, gde su smještena četvorica osumnjičenih, među kojima i Vanjin otac, nastao je "haos", kada su zatvorenici saznali da osumnjičeni za ubistvo djevojčice dolaze.

Kako navodi MMS, osumnjičeni su "dočekani na nož", a uprava je morala da ih smjesti sve u odvojene ćelije, kako ne bi došlo do incidenata sa drugim zatvorenicima.

Ipak, drugi zatvorenici im navodno stalno viču: "Kako si mogao da ubiješ dete?", "Zašto si ubio dete?".

Osumnjičeni Velebor Manev navodno je odgovorio: "Trebale su mi pare za svadbu", piše MMS što je izazvalo bijes zatvorenika. 

Isto pitanje su zatvorenici postavili i ocu ubijene devojčice Aleksandru, ali on, kako navodi MMS, ćuti otkako je prebačen u pritvor.

Podsjetimo, mala Vanje oteta je i ubijena 27. novembra, a njeno tijelo pronađeno je 3. decembra u ataru jednog sela nadomak Skoplja.

Do sada je uhapšeno više osoba zbog sumnje da su umešani u otmicu i ubistvo, među kojima je i Vanjin otac. Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo uhapšen je u Turskoj i očekuje se da će biti izručen Severnoj Makedoniji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()