Za samo dva dana! U Hrvatskoj nestala tri dječaka

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu

11.01.2024. 10:00
  • Podijeli:
nestali dječaci Hrvatska-659faa51a4aca.webp Foto: NESTALI.HR

Prema informacijama hrvatske policije objavljenim na stranicama nestali.gov.hr, u posljednjih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala tri dječaka rođena 2009. godine, prenosi 24sata.hr.

Prvo je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imo trenerku i bijelu majicu. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Visok je 162 centimetra.

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe rođen 2009. godine.

Istog dana, u ponedjeljak 8. januara, u Zagrebu je nestao Patrik Geck, rođen 2009. godine.

Kako se navodi na stranici nestali.gov.hr, Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe.

Rođen je 2009. godine. U trenutku nestanka na sebi je imao crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike.

Navodi se kako Patrik ima prebivalište u Mokošici, boravište u Zagrebu te da se udaljio s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()