Vučić stigao u prostorije SNS-a: Pobijedićemo još ubjedljivije nego prošli put

U Srbiji se održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, a pravo glasa ima 4,4 miliona građana

02.06.2024. 20:20
  • Podijeli:
vučić brnabić izborna noć jadranka ilić tanjug-665cb3de5d014.webp Foto: Jadranka Ilić Tanjug

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član predsjedništva SNS-a stigao je u prostorije SNS-a gdje upravo počinje izborna noć na kojoj će izborne rezultate čekati zajedno sa članovima stranke.

Vučić je stigao u pratnji predsjednice Skupštine Srbije Ane Brnabić.

"Ne mogu SNS da pobijede, pobedićemo ubedljive nego prošli put. Ovo kažem realno, baš kao što sam sinoć rekao da će Real Madrid da pobijedi", poručio je Vučić kratko okupljenim novinarima.

Među prvima sat i po pijre zatvaranja birališta su stigli Vladimir Orlić, Darko Glišić, Vladimir Đukanović i drugi funkcioneri SNS-a.

U Srbiji se danas održavaju lokalni izbori, a pored izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, biće organizovani u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()