Vožnja kroz Hrvatsku i snježnu mećavu do kuće: Dalmatinac objavio zastrašujući snimak

Članovi Hrvatske Gorske službe spasavanja i hitne službe izvlačile su vozila iz snježne mećave na autoputu

28.02.2023. 09:04
  • Podijeli:
snijeg_hrvatska_cesta_foto_FB-63fdaf04e3c5d.webp Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Najobilniji snijeg ove zime pao je u Lici i Gorskom kotaru, a uzrokovao je neviđen saobraćajni kolaps širom Dalmacije.

Članovi Hrvatske Gorske službe spasavanja (HGGS) i hitne službe izvlačile su vozila iz snježne mećave na autoputu.

Zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uslova uzrokovanih snijegom u Lici i Gorskom kotaru te jakom burom, povremeno s olujnim vjetrovima, saoraćaj je bio obustavljen u svakom pravcu za svaku kategoriju vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

Dalmatinac je objavio zastrašujući videosnimak na kojem je prikazana vožnja kroz mećavu.

Stotine građana širom Dalmacije je provelo noć u automobilima jer nisu postojali uslovi za siguran nastavak kretanja po putevima. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()