Vozio na auto-putu ka Beogradu brzinom od 252 km/h

Vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom

13.09.2022. 09:29
  • Podijeli:
kazaljka_brzina_pixabay_1920 Cropped (1).jpg Foto: Pixabay

Policija je presretačem zaustavila tridesetdvogodišnjeg državljanina Švajcarske koji je autoputem od Batrovaca prema Beogradu vozio „bmv“ brzinom od 252,8 kilometara na čas, za 122,8 kilometara više nego što je dozvoljeno.

Vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 140.000 dinara i zabranom upravljanja vozilom na području Srbije u trajanju od deset mjeseci.

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, za vrijeme vikenda, zaustavili petoricu vozača, dvojicu koji su prekoračili brzinu, dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog bez vozačke dozvole.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()