Ukrali janje pa pobjegli, drugim automobilom ih jurili vlasnici pa svi zajedno sletili sa puta

Svi povrijeđeni su zadobili lakše povrede i zbrinuti su u smederevskoj Hitnoj pomoći

13.12.2022. 18:14
  • Podijeli:
policija saobraćaj mup republike srbije-1667921581075.webp Foto: MUP RS

Kako se nezvanično saznaje, nesreći koja se dogodila noćas oko dva sata na putu Smederevo - Požarevac u Srbijii, prethodila je krađa janjeta.

U automobilu marke "golf 3" su se nalazile tri osobe koje su prije nesreće ukrale janje sa jednog porodičnog imanja u okolini Smedereva i pokušale da pobjegnu sa životinjom, kada su ih "fiat puntom" pojurile četiri osobe.

Vozač „golfa“ (18) ima probnu vozačku dozvolu i u trenutku nesreće nije smio da bude za volanom, a naknadnom analizom krvi i urina utvrdit će se da li su vinovnici nesreće bili pozitivni na testove za drogu i alkohol, piše Nova.rs.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mjesta.

Svi povrijeđeni su zadobili lakše povrede i zbrinuti su u smederevskoj Hitnoj pomoći.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()