Ubica iz Mladenovca priznao zločin

Ubio osmoro, a ranio 12 ljudi

06.05.2023. 18:04
  • Podijeli:
Mladenovac RTS-645526025e436.webp Foto: Youtube/Printscreen/@RTSSajtZvanicniKanal

Dvadesetogodišnji mladić čiji su inicijali U.B. koji se sumnjiči da je na području Mladenovca i Smedereva ubio osam i ranio 12 ljudi, priznao je izvršenje krivičnih djela na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu na čiji prijedlog mu je sud odredio pritvor, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Osumnjičeni je na saslušanju, između ostalog, naveo da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca - u Malom Prašju i Dubini, pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi, a koje nije poznavao, da bi, kako je rekao, zaplašio stanovništvo, dodaju iz Tužilaštva, prenosi RTS.

On se sumnjiči da je u četvrtak, 4. maja, u kasnim večernjim časovima na teritoriji Smedereva i Mladenovca hicima iz automatskog oružja ubio osam, a pokušao da ubije još 12 osoba, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena veća količina oružja i municije, dok je prilikom bjekstva sa lica mjesta, najprije neovlašteno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe "Mali Požarevac" prijetio bombom taksisti i putnici u tom vozilu koja je bila u drugom stanju.

Iz Tužilaštva navode da je osumnjičeni na takav način prinudio vozača taksija da ga odveze do sela na teritoriji opštine Kragujevac, gdje je osumnjičeni u toku prijepodnevnih časova u petak, 5. maja, i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()