U zapadnoj Srbiji saobraćajni kolaps zbog snijega

Snijeg satima pada

26.02.2023. 19:00
  • Podijeli:
sarajevo_snijeg_una 12-63cbf52c0c290.webp Foto: Una

Na teritoriji zapadne Srbije danas tokom popodnevnih sati snijeg je počeo intenzivnije da pada što je izazvalo kolaps na putevima, saopšteno je iz JP Putevi Užice.

"Intenzitet snježnih padavina se pojačava, stoga smo morali da izvršimo obustavu teretnog saobraćaja na svim deonicama osim limske doline. Situacija je teška, ali borimo se. Pojačavamo mehanizaciju sa 12 na 17 mašina. Teška mehanizacija izlazi na Borovu Glavu i Debelo Brdo", izjavio je za agenciju RINA Alen Mušanović iz JP Putevi Užice.

Na dionici magistrale od Nove Varoši ka Prijepolju u blizini mjesta Bistrica došlo je do saobraćajne nezgode kada je jedno putničko vozilo sletjelo sa puta i izazvalo zastoj u saobraćaju.

Snijeg već satima pada i na teritoriji opštine Ivanjica gdje su glavne saobraćajnice i dalje prohodne, međutim jake padavine najviše problema prave u planinskim selima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()