U Rovinju uhapšen Rumun koji je mobitelom snimao golu djecu na bazenu

Osumnjičeni je uhapšen u utorak oko 19 sati nakon što su djelatnici kampa u Rovinju dojavili policiji da su uočili osobu koja mobitelom snima nagu djecu na bazenu

10.08.2023. 12:45
  • Podijeli:
rovinj-turizam-srecko-niketic-pixsell.jpg

U policijskom pritvoru završio je 47-godišnji rumunski državljanin kojega je rovinjska policija uhapsila u kampu gdje je mobitelom snimao nagu djecu na bazenu.

Istarska policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim Rumunom kojega sumnjiči za kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

Osumnjičeni je uhapšen u utorak oko 19 sati nakon što su djelatnici kampa u Rovinju dojavili policiji da su uočili osobu koja mobitelom snima nagu djecu na bazenu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretragu te je muškarcu oduzela mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretrage pronađeni su videouraci inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu, priopćila je danas istarska policija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()