Tragedija: Muškarac skočio s trajekta u more i poginuo

Tragični događaj zbio se na ulasku u samu luku

29.05.2024. 17:45
  • Podijeli:
trajekt pixabay-64f861ba1c655.webp Foto: Pixabay

Zadarska je policija u srijedu, 29. maja, u 13 sati i 40 minuta dobila dojavu o muškarcu koji je skočio u more s trajekta koji je plovio s Preka na otoku Ugljanu u zadarsku Gaženicu. Nažalost, nije preživio.

Tragični događaj zbio se na ulasku u samu luku.

"Za sada se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja, tek nakon očevida znat ćemo više informacija", poručili su iz PU zadarske.  

Kako neslužbeno saznaju hrvatski mediji, posada trajekta odmah je kontaktirala službu Hitne pomoći koja ih je dočekala u Gaženici, no muškarcu više nije bilo pomoći.  

Podsjetimo, ovo nije prvi put da neko skače s trajekta na ovoj liniji. O jednom slučaju pisalo se i u augustu prošle godine, piše Morski.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()