Traga se za djetetom koje je sinoć odnio talas u Herceg Novom

Službe danas pretražuju akvatorij ispred hotela "Plaža", a potragu otežava kiša, jak vjetar i visoki talasi

18.01.2023. 16:55
  • Podijeli:
Herceg_Novi_foto_UNA-63b2e47b5dc2c.webp Foto: UNA

 Službe spasavanja Herceg Novi, pripadnici policije, Ronilačkog centra i brojni volonteri od jutros tragaju za 13-ogodišnjim djetetom N.V. koje je sinoć oko 22 časa talas povukao u more u Herceg Novom.

Službe danas pretražuju akvatorij ispred hotela "Plaža", a potragu otežava kiša, jak vjetar i visoki talasi.

Iz Ronilačkog centra iz Bijele je saopšteno da su za sada uzaludni napori 12 ronilaca uključenih u potragu.

"Naši timovi su angažovani sinoć od 23 sata. Uslovi za ronjenje su veoma loši, slaba vidljivost i veliki talasi u priobalnom dijelu otežavaju pretragu. U potrazi smo angažovali sve resurse, plovila, podvodne roniloce, a potraga je koordinisana sa ostalim službama zaštite i spašavanje, Upravom pomorske sigurnosti i MUP-om", kazao je Danilo Mijajlović iz Ronilačkog centra iz Bijele.

Prema nezvaničnim informacijama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, dva dječaka su se sinoć spustila sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()