Suluda vožnja suprotnom trakom: Na autocesti prema Pločama zamalo naletio na teretnjak

Jedan od komentara na snimku kaže: “Kako se brzo sjetio koja je njegova traka”

22.06.2023. 13:12
  • Podijeli:
voznja_Ploce_foto_FB-64942a324056a.webp Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je nevjerojatnu snimku na kojoj se vidi automobil kako vozi krivom trakom u tunelu na autocesti A1 prema Pločama.

U jednom trenutku iza zavoja nailazi kamion. Vozač kamiona u šoku blica vozaču automobila.

Automobil je, kako se vidi, u zadnji tren promijenio traku.

“Pogledajte do kraja kako je teretnjak ‘urazumio’ ovog kontraša”, prokomentirala je snimku Facebook stranica Prometne zgode i nezgode.

Jedan od komentara na snimku kaže: “Kako se brzo sjetio koja je njegova traka”.

Pogledajte video:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()