Srušena je kuća u kojoj je monstrum s Cetinja započeo svoj masovni pokolj

Zahtjev je predao Miloš Martinović čiju je ženu i sinove Borilović ubio tokom krvavog pohoda, prenosi RTV Cetinje

01.01.2024. 21:40
  • Podijeli:
Tragedija_Cetinje_Twitter.jpg Foto: Twitter

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića srušena je u Cetinju zbog navodnog nedostatka građevinske dozvole.

Zahtjev je predao Miloš Martinović čiju je ženu i sinove Borilović ubio tokom krvavog pohoda, prenosi RTV Cetinje.

Kuća je srušena uz saglasnost Borilovićeve porodice. Rušenje je počelo oko 18.30 sati, iako je najavljeno da će to biti u podne.

Kako stoji u obrazloženju u koje je RTV Cetinje imala uvid, kuća se ruši na osnovu odluke inspekcije Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine jer objekt na katastarskoj parceli nema građevinsku dozvolu.

Inače, ranije su u toj kući koja se nalazi u cetinjskom naselju Medovina izbijali požari.

Podsjetimo, Vuk Borilović počinio je nezapamćenu tragediju u Crnoj Gori 12. augusta 2022., ubivši 10 ljudi. Među njima je bilo šestero djece. Upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, 34-godišnji Borilović je prvo pucao na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama kuće u naselju Medovina. Ubio je dvoje djece i ranio njihovu majku. Potom je izašao iz kuće i pucao na stanovnike naselja, ubivši osam osoba i ranivši šest.

Borilović je kasnije ubijen u razmjeni vatre s policijom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()