Slovenac pao sa terase u Hrvatskoj i poginuo: Građani pokušali da mu pruže prvu pomoć

Prema njihovim informacijama, muškarac je imao oko 30 godina

30.04.2023. 13:25
  • Podijeli:
Hitna pomoc beograd94-639241fbcdbbf.webp Foto: Beograd 94

Slovenački portal objavio je vijest da je u Poreču (Hrvatska) tokom manifestacije "Spring brake" smrtno stradao slovenački državljanin, koji je pao sa terase u ljetovalištu Lanterna.

Kako je saopštila agencija Collegium Mondial Travel, koja organizuje događaj, povrijeđeni muškarac nije bio gost odmarališta. Incident se, kako se navodi, dogodio između 4 i 5 sati ujutru na području odmarališta Lanterna u Poreču. Stanari iz susjednog bloka pokušavali su da muškarcu pruže prvu pomoć do dolaska spasilaca.

Manifestaciju Spring Break tradicionalno organizuje agencija Collegium Mondial Travel, gdje je rečeno da se radi o osobi koja nije došla u Poreč u okviru svojih organizovanih odlazaka.

Prema njihovim informacijama, muškarac je imao oko 30 godina.

"Prema sadašnjim informacijama, procjenjuje se da je do nezgode došlo uslijed pada sa visine. Nastradali nije bio gost odmarališta i nije prisustvovao događaju u okviru izleta naše agencije, pa je zbog toga način dolaska i okolnosti nesrećne situacije nadležni organi u zemlji i inostranstvu još istražuju", objasnili su u saopštenju za javnost, prenosi Kurir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()