Roditelji ubijene djece iz Ribnikara odali počast na mjestu stradanja

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvijećem u rukama

03.05.2024. 13:40
  • Podijeli:
godišnjica ribnikar foto una-663487518ee68.webp Foto: UNA

Roditelji ubijene djece i porodica čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" stigli su u ovu ustanovu noseći vijence od bijelog cvijeća i svijeće u rukama.

Oni su svi zajedno došli da odaju počast svojim najmilijima koji su tragično stradali prije tačno godinu dana u prostorijama ove škole kada je na njih zapucao trinaestogodišnji dječak, bez razloga i motiva.

Iz prostorija škole, tačno u 8 i 40 kada je dječak ubica kobnog jutra ušetao i krenuo svoj krvavi pohod, začule su se sirene, nakon čega je nastupio minut šutanja u čast svim žrtvama.

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvijećem u rukama.

Ljudi se okupljaju na mjestu ispred škole gde je postavljen pano sa fotografijama ubijenih, gdje polažu cvijeće i pale svijeće, javlja Kurir.

Podsjećamo, prije tačno godinu dana u masovnom ubistvu koje je trinaestogodišnjak započeo 3. maja 2023. godine u 8.41 ubijeni su: Mara Anđelković, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ana Božović, Adriana Dukić, Ema Kobiljski, Katarina Martinović, Sofija Negić, Andrija Čikić i Dragan Vlahović.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu K. K. pucao je iz pištolja na osiguranje škole, nastavnicu i učenike. Na licu mjesta ubijeno je osam učenika i radnik osiguranja, dok je još jedna teško ranjena djevojčica kasnije podlegla povredama. Maloljetnik je sam pozvao policiju i predao se. Privedeni su njegovi roditelji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()