Roditelji ponovo ispred "Ribnikara": Žele memorijalni centar

Na ulazu u školu zapalili su svjeće i položili cvijeće, i odali počast djeci koja su stradala 3. maja.

20.12.2023. 14:00
  • Podijeli:
roditelji dece ubijene u oš vladislav ribnikar, protest 29 nov 2023 - foto Tanjug Strahinja Aćimović (5)-656709799de63.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Dio roditelja djece iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ponovo se okupio ispred škole i održao još jedan protest.

Na ulazu u školu zapalili su svjeće i položili cvijeće, i odali počast djeci koja su stradala 3. maja.
Kako su naveli – traže pravdu za žrtve majskih tragedija i veću bezbjednost djece u svim školama.

Jedan od zahteva okupljenih roditelja je da prostor u kojem su đaci ubijeni postane memorijalni centar.

Roditelji su i u subotu održali protest ispred škole "Vladislav Ribnikar". U znak protesta prefarbali su u sivu boju natpis "škola" ispisan na asfaltu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()