Pune ruke posla za policiju: Vozio 195 kilometara na čas, pijan i drogiran

Policija je sustigla i zaustavila vozača nakon što se oglušio o signale da se zaustavi

21.10.2023. 13:57
  • Podijeli:
Vozač_vožnja_pivo_vožnja pod dejstvom alkohola_Foto Pixabay-64d8ed19afcdd.webp Foto: Pixabay

 Pripadnici Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja dvadesettrogodišnjeg vozača "audija" koji je na auto-putu kod Surčina, pod dejstvom alkohola i narkotika, vozio zaustavnom trakom brzinom od 195 kilometara na čas.

Policija je sustigla i zaustavila vozača nakon što se oglušio o signale da se zaustavi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio sa 1,45 promila alkohola u krvi, a test na drogu je pokazao da je bio pod dejstvom kanabisa, navode iz MUP-a.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnesene odgovarajuće prekršajne prijave. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()