Protest ispred Centra za socijalni rad: "Vratite djecu"

Troje maloljetnika od tri, šest i 10 godina smješteni su u Sigurnu dječiju kuću od polovine novembra zbog zanemarivanja i potencijalnog nasilja u porodici.

08.03.2024. 20:45
  • Podijeli:
protest Novi Sad-65eb14394ca80.webp Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Stotinak građana protestuje ispred novosadskog Centra za socijalni rad, a nakon guranja sa policijom, uspjeli su da probiju ogradu.

Protest je organizovan u znak podrške Novosađanki Ani Mihaljici, koja tvrdi da joj je troje djece neosnovano oduzeto.

 

 

Troje maloljetnika od tri, šest i 10 godina smješteni su u Sigurnu dječiju kuću od polovine novembra zbog zanemarivanja i potencijalnog nasilja u porodici.

Međutim, advokat, majka i građani koji protestuju smatraju da Centar ovim krši propise.

Centar za socijalni rad kaže da je u ovom slučaju utvrđeno da roditelj grubo zanemaruje svoje roditeljske dužnosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()