Poplavljene ulice u Podgorici i na primorju

Usljed obilnih padavina poplavljene su ulice u Starom gradu u Budvi

09.09.2022. 12:27
  • Podijeli:
poplave-pixabay Cropped.jpg Foto: Pixabay

Snažno nevrijeme zahvatilo je jutros Podgoricu, a na primorju Herceg Novi i Budvu, gdje su usljed obilne kiše poplavljene ulice i objekti.
Poplava je na ulicama podgoričkog naselja Zabjelo i dijela grada preko Morače, a pojedina vozila ostala su u vodi koja je potopila raskrsnicu ulica Vojislavljevića i Princeze Ksenije u centru Podgorice.

U Herceg Novom je za kratko vrijeme palo više od 50 litara kiše po metru kvadratnom, što je prouzrokovalo poplave u objektima i na javnim površinama, odrone na saobraćajnicama.

Vatrogasne službe ispumpavaju vodu iz objekta na Škveru i gase požar u Zelenici, koji je izazvao udar groma.

Usljed obilnih padavina poplavljene su ulice u Starom gradu u Budvi.

Komunalne službe rade na raščišćavanju terena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()