Pokušao da se ubije kad je stigla policija: Prijavljen za porodično nasilje u Šidu

Nezvanično saznajemo da je S.K. zadobio teške telesne povrede koje nisu opasne po život

05.09.2023. 19:20
  • Podijeli:
uvidjaj policija ilustracija-64cb85d1cfead.webp Foto: D. Pozderović

Sedamdesetogodišnji S.K. iz Šida upucao se sinoć pištoljem za svinje pred policijskom patrolom koja je na njegovu adresu došla zbog prijave nasilja u porodici.

Kako nezvanično saznaje "Blic", S.K. je navodno tukao suprugu a kada mu je policija zakucala na vrata nije hteo da sarađuje.

"Nakon kraće prepirke pucao je sebi u grudi iz pištolja za svinje koji ne liči na klasičan pištolj pa policajci u prvi mah nisu ni shvatili šta drži u ruci", priča izvor upoznat sa tokom istrage a S.K. je to učinio kako se pretpostavlja da bi izvršio samoubistvo.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja je S.K. prebacila u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Pacijent je primljen jutros oko 3 sata u svesnom stanju i bio je komunikativan i orjentisan. Urađena mu je CT dijagnostika grudnog koša i ustanovljeno je da je dobio povrede u predelu grudne kosti. Transportovan je u Odeljenje grudne hirurgije u Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici", kažu u Opštoj bolnici u Sremskom Mitrovici.

Nezvanično saznajemo da je S.K. zadobio teške telesne povrede koje nisu opasne po život i nakon hirurške intervencije nalazi se pod stalnim ljekarskim nadzorom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()