Plenković: Milanović će uskoro biti bivši predsjednik

Dok se očekuju izbori u Hrvatskoj

09.04.2024. 19:57
  • Podijeli:
Andrej Plenković_ Matija Milanovic Pixsell-1668178711452.webp Foto: Matija Milanovic / Pixsell

Predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković danas je u kampanji u Kozari Boku u Zagrebu i tom je prilikom dao izjavu, javlja N1. Tom prilikom se opet hvalio kreditnim rejtingom Hrvatske: “Izvukli smo se iz smeća gdje ga je Milanović ostavio 2016. na nivo gdje se potvrda odgovornom upravljanju financijama vidjela i prilikom izdanja narodne državne obveznice.”

Na pitanje o financijskom izvještaju u ovoj kampanji rekao je: “To će danas predati kolege tajništva, nešto više od 900.000 eura smo potrošili".

“Bit će velik skup na Rivi na dijelu kojem upravlja Lučka uprava, a ne Grad Split”, rekao je o kampanji u Splitu.

Komentirajući raspravu Milanovića i Butkovića rekao je: 

“Mislim da je najprije pitanje kakvo je to ponašanje nekoga ko je formalno predsjednik Republike, što je prestao biti kad se pojavio na Odboru SDP-a, krši sve ustavne propise, zakone, prijeti kaznenim progonom. Pitanje je kako neko takav može biti na odgovornoj poziciji. Ove četiri i pol godine vidjeli smo samo vulgarnost, primitivizam, govor mržnje i optužbe u kojima jasno govori da bi instrumentalizirao tijela kaznenog progona. To su dva svijeta, ne dvije Hrvatske. Sramota je za Hrvatsku da imamo ovakvo neustavno uplitanje u izbore nekoga tko je uskoro bivši predsjednik. Milanović bi se trebao baviti gđom Merzel, g. Kovačevićem i njegovim jatacima.”

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()