Ovo je simbol sa zida kuće strave u kojoj su pronađena mrtva djeca

Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja vječni život

08.03.2024. 15:10
  • Podijeli:
simbol_kuca_NoviSad_foto_Telegraf-65e70f8f2ce8d.webp Foto: Telegraf.rs

U kući strave u Novom Sadu u kojem su pronađena mrtva djeca, odnosno dječaci stari jednu i tri godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva.

Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja vječni život.

Podsjetimo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove stare jednu i tri godine.

Sumnja se da su oni ubijeni.

Policija je u kući na zidovima gdje su Martina i Lav živjeli s djecom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Tijela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom. Zaplijenjena je i računarska oprema, koja se trenutno vještači, saznaje Telegraf.rs.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()