Od perspektivne teniserke do svijeta kriminala: Atraktivna Jelena uhapšena u autu punom droge

Poznanici nekadašnje teniserke, koja je trenirala u Teniskom klubu Crvena zvezda, ne kriju da su šokirani

17.03.2023. 09:25
  • Podijeli:
Jelena_M_foto_društveneMreze-641411445cbe4.webp Foto: Društvene mreže

Policija je u atomobilu teniserke i srednjoškolke Jelene M. (20) pronašla 8,5 kg marihuane. Istraga je proširena i na njenog momka Mateja T. (26) koji je bvši MMA borac i trener.

Jelena M. uhapšena je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, UKP i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, a sa njom je u žutom "smartu" bio i tinejdžer (17). Oni su uhapšeni zbog sumnje da su prevozili 8,5 kilograma marihuane radi dalje prodaje, a koju su preuzeli sa Kopaonika. Lisice na ruke stavljene su im u beogradskom naselju Kumodraž.

"Jelena M. je saslušana u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila šutnjom, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu", naveo je naš izvor.

Poznanici nekadašnje teniserke, koja je trenirala u Teniskom klubu Crvena zvezda, ne kriju da su šokirani da je ova dvadesetogodišnjakinja ušla u svijet kriminala.

"Jelena vanredno pohađa srednju školu, a povremeno daje i časove tenisa. Slovila je za istaknutu teniserku koja je ubrala brojne medalje i nagrade, ali je zbog povrede ruke prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija", rekla je jedna komšinica za beogradske medije piše Nova.rs.

Policija sada pokušava da utvrdi da li je Jelena M. vlasnica droge koju je u crnoj torbi preuzela na Kopaoniku, a potom je nađena u njenom automobilu i ukoliko nije, za koga je radila. Takođe, utvrđuje se i uloga njenog momka, tačnije vanbračnog partnera sa kojim je živela i bila u srećnoj vezi Mateje T. (26), bivšeg MMA borca, a sada trenera u jednom poznatom beogradskom klubu.

Kako se vidi na snimku hapšenja koji je objavio MUP, u žutom „smartu“ se u gepeku nalazilo nekoliko teniskih reketa, međutim, ispod njih, pronađena je torba u kojoj je bilo 20 paketa marihuane.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()