Novi svjedoci u slučaju ubistva Danke Ilić

Pored Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice

14.05.2024. 19:20
  • Podijeli:
danka ilic foto ivana ilic fb-6603e381b39db.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svjedoka u vezi sa istragom protiv Dejana D. i Srđana J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su rekli da je završen dio DNK vještačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK djevojčice.

Dodaju da je u toku vještačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko vještačenje osumnjičenih završeno ali nalaz i mišljenje vještaka još uvijek nisu dostavljeni tužilaštvu.

Pored Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice.

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo devojčice još uvek nije pronađeno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()