Novi detalji pucnjave u školi na Vračaru: Una saznaje - pronađen i ranac sa eksplozivom

Na licu mjesta su tužioci i jake policijske mjere

03.05.2023. 09:56
  • Podijeli:
OŠ V Ribnikar UNA-645211be70b92.webp Foto: UNA

U Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema prvim informacijama učenik (14) donio je pištolj, koji je uzeo od oca u školu. 

Kako Una nezvanično saznaje u školi je pronađen i školski ranac sa eksplozivom u njemu.

U pucnjavi je prema prvim informacijama ubijen čuvar škole, a povređeno je četvoro djece i učiteljica, koji su odmah odvezeni u Urgentni centar.

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloljetnika, učenika sedmog razreda. 

Takođe radi se na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Zatvorene su ulice Kralja Milutina i Svetozara Markovića. Na licu mjesta su tužioci i jake policijske mjere.

Reporteri Une javljaju da je veći dio dece bio na sigurnom tokom pucnjave, a prema našim saznanjima pucnjava se odigrala u prizemlju škole, dok je veći broj djece bio na posljednjem spratu.

 

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()