Nije krila da je loše: Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke

Svetlana je, podsjetimo, ranije za medije pričala da ne vjeruje da je njen sin ubio Danku. Takođe, ona je isticala da je bolesna i da je lošeg zdravlja.

15.05.2024. 15:39
  • Podijeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-66153b59e569a.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, kako Kurir saznaje, preminula je danas u svom porodičnom domu u Zlotu.

- Njoj je danas iznenada pozlilo i ona je preminula u svojoj kući u kojoj je inače od 4. aprila živjela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podsjeća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Svetlana je, podsjetimo, ranije za medije pričala da ne vjeruje da je njen sin ubio Danku. Takođe, ona je isticala da je bolesna i da je lošeg zdravlja.

- Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvijestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Niko me više ne posjećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka, ali rijetko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila, drugi je u zatvoru, Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umijem - pričala je tada Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila status povlašćenog svjedoka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()