Monstrumu uzor Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijalitija

Na njegovom Instagramu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”

05.05.2023. 10:25
  • Podijeli:
Uroš Blažić MUP Srbije-6454afb2cae39.webp Foto: MUP Srbije

Uroš B. (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 13, na društvenim mrežama se hvalio imidžom "žestokog momka", idol mu je bio osvjedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa, piše Srpskainfo.

Uroš je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Blažić se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

"Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan?", govori Uroš B. na snimku kroz zube.

Video možete pogledati OVDJE.

Na njegovom Instagramu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”.

Ipak, njegov nalog na Instagramu je ugašen nedugo poslije masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime.

Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage, objavljene poruke “Na keca prangijam” i “Rokaću ih sve do kraja”, na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama, piše Blic.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()