Mladić satima silovao staricu (96): Nije smjela da zove u pomoć jer je prijetio da će je ubiti

Osumnjičeni se satima iživljavao nad žrtvom u kući u beogradskom naselju

13.05.2024. 19:00
  • Podijeli:
policija, rotacija pixabay-6617abdac5221.webp Foto: Pixabay

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za S.Z. (23) pod sumnjom da je silovao ženu (96).

Kako piše Telegraf.rs, osumnjičeni se satima iživljavao nad žrtvom u kući u beogradskom naselju.

Nesretna žena, nije smjela da zove u pomoć jer joj je mladić prijetio da će je ubiti.

"U kući ju je našao rođak kome je nesretna žena ispričala šta se dogodilo. Rekla mu je da je došao mladić i tražio novac, a kako nije imala on ju je silovao", rekao je izvor blizak slučaju.

Staricu su pregledali ljekari Hitne pomoći, a i podvrgnuta je ginekološkom pregledu koji je, nezvanično, potvrdio da je silovana.

S.Z. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()