Mali lav na ulicama Subotice

Na lice mjesta su izašli inspektori, policajci, a po njihovom pozivu došli su i stručnjaci iz Zoološkog vrta Palić, u čije Prihvatilište će najverovatnije biti smješten mali lav

21.09.2023. 15:32
  • Podijeli:
lav 192 intsa-650c33b616478.webp Foto: Instagram/Printscreen/192_rs

Na Ćantavirskom putu kod Subotice u Srbiji pronađen je mali lav. Slučajni prolaznik, Zolika, uočio je lavića, zaustavio automobil i sklonio ga je sa puta, a zatim pozvao policiju.

Na lice mjesta su izašli inspektori, policajci, a po njihovom pozivu došli su i stručnjaci iz Zoološkog vrta Palić, u čije Prihvatilište će najverovatnije biti smješten mali lav.

Prema riječima svjedoka životinja je umiljata, pitoma i prilično je malaksala.

Čovjek koji je pronašao lava je u Viber grupi građana objavio njegovu fotografiju i obavijestio je članove grupe da je pozvao policiju.

Većina korisnika Vibera iz ove grupe je reagovala oduševljeno, a komentari su pohvalni i pozitivni zbog umiljatog izgleda lavića i reakcije ljudi koji su ga pronašli.

U pitanju je ženka, stara oko šest mjeseci. Životinja nije pobjegla iz Zoo vrta na Paliću, rekli su nadležni. Sa mjesta gdje je nađena bit će odvedena u jednu od veterinarskih ambulanti gdje će biti pregledana.

Do samo nekoliko mjeseci trajala je potraga za odbjeglim crnim panterom kod Apatina i na kraju obustavljena, a da se ni danas pouzdano ne zna da li ga je uopšte bilo, pišu srbijanski mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()