Majka djevojčice koja je bila na spisku: Ne lažite više, Kosta mi je bio i u kući

“On je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete. Moja kćerka mu je bila na spisku”, rekla je uplakana žena iz glasa

04.05.2023. 17:30
  • Podijeli:
beograd pucnjava reuters 222-6452b5d276db2.webp Foto: Reuters

Majka jedne učenice OŠ Vladislava Ribnikara, koja se nalazila među imenima učenika na popisu 13-godišnjeg napadača Koste Kecmanovića, počela je vikati dok je stajala među građanima koji su se okupili da bi ostavili cvijeće i zapalili svijeće za ubijene.

Uzrujao ju je natpis raširen na školskoj ogradi na kojem piše: “Razgovarajte s djecom”.

“Bio mi je u kući, sklonite te laži! Razgovarali su roditelji! Roditelji su razgovarali s njim! Ne lažite više! Nije bio zlostavljan, bio je voljen. Bila je zaljubljena djevojčica u njega!” vikala je iz sveg glasa među gomilom učenika, javlja Jutarnji list.

Nakon toga novinarima je pojasnila što ju je izbacilo iz takta i kazala kako je njezina kći bila u platonskoj vezi s Kostom K. i kako je poznavala i njegove roditelje.

“Ona je išla s njim u taj klub, viđali su se, družili platonski dva mjeseca”, kazala je i dodala da je Kosta dolazio kod njih kući. “Ja dvjesto puta ulazim u sobu, što pričate, ‘lijepe priče pričamo’ i tako dalje” rekla je.

“On je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dijete. Moja kćerka mu je bila na spisku”, rekla je uplakana žena iz glasa.

Dodala je i kako se svaki tinejdžer osjeća izopćen u nekom trenutku.

“Pravite od ovoga što hoćete, ali barem recite istinu. A ne ‘razgovarajte s djecom’. Razgovarali su s njim. Dva vrhunska intelektualca, zašto ne bi”, rekla je i potvrdila da je okidač za njezinu reakciju bio transparent “Razgovarajte s djecom”.

Na pitanje novinara je li poznavala roditelje napadača kazala je: “Da, čekali smo ih zajedno iz kampa.”

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()