Krivična prijava protiv Subotičanke: Sumnjaju da je zlostavljala mladunče lava

Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gdje je uginuo, saopšteno je iz PU Subotica

10.10.2023. 14:16
  • Podijeli:
lavica facebook zoo vrt palić-6511786dadbfb.webp Foto: Facebook@Zoo vrt Palić

Policija u Subotici po nalogu osnovnog javnog tužioca u ovom gradu, podnijeće krivične prijave protiv Subotičanke (33) zbog sumnje da je izvršila krivična dela ubijanje i zlostavljanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gdje je uginuo, saopšteno je iz PU Subotica.

Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću.

Protiv osumnjičene bit će podnijete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()