Javio se advokat osumnjiečenog za ubistvo Vanje: Odvezao sam ga na pregled

Tvrdi da ništa nije znao o ubistvu

04.12.2023. 14:50
  • Podijeli:
ljupčo palevski - foto printscreen facebook Љупчо Палевски  (Палчо)-656d99dd09fdd.webp Foto: Printscreen/Facebook/Љупчо Палевски (Палчо)

Advokat Vasko Stojkov izjavio je danas da je glavnoosumnjičeni za ubistvo 14-godišnje djevojčice Ljupčo Palevski tražio od njega da ga 30. novembra odveze u Beograd na lekarske preglede, kao i da nije znao ništa o ubistvima djevojčice i 74-godišnjeg muškarca.

On je u telefonskom razgovoru za portal Telma rekao da je Palevskog odvezao u Beograd jer ovaj nije imao automobil.

"Nemam nikakve veze sa ovim, znam da je trebalo da ide u Beograd, rekao je da je zakazao preglede. Vratio sam se u Skoplje, on je ostao jer je sutradan trebalo da ide na pregled. Rekao je da će da ide u Istanbul. kada sam se vratio policija ga je tražila, ja sam im sve rekao", rekao je Stojkov.

Pošto je saznao za šta se Palevski sumnjiči, Stojkov mu je poslao poruku da se vrati i da izjavu, ali nije želeo da otkrije da li je i kakav je odgovor dobio.


Prema njegovim riječima, sve je ispričao policiji i dodao da od tada nema kontakt sa njim. Stojkov je dodao i da mu je Palevski, osim što mu je bio advokat, bio i prijatelj.

"Ja sam advokat i da sam išta znao, sigurno ga ne bih vozio", rekao je Stojkov.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()