Državljani BiH, Srbije i Crne Gore se potukli s Rusima: Udarali se stolicama, oglasili se iz policije

Budvanska policija je 18. jula oko 20:20 sati obaviještena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira

26.07.2023. 11:31
  • Podijeli:
Tucnjava_Budva_foto_TW-64c0dedee1503.webp Foto: Twitter/@GrunaStramen_

Prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen je video iz Budve na kojem se vidi više muškaraca koji se tuku, a potom i udaraju stolicama.

Kako navode, zabilježena je tuča između osoblja ugostiteljskog objekta i gostiju.

Tim povodom oglasila se policija iz Budve koja je identifikovala sve aktere događaja i protiv ukupno osam osoba podnijela prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Budvanska policija je 18. jula oko 20:20 sati obaviještena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira, prvo verbalnim, a potom i fizičkim konfliktom između više osoba”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon niza preduzetih radnji identifikovani su svi akter događaja i je utvrđeno da je L.E., državljanin Ruske Federacije prvo grubo vrijeđao muškarca iz Budve, te time počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

“Nakon toga je L.E. prišao štandu jedne turistčke agencije gdje je, takođe prekršio Zakon o javnom redu i miru na štetu zaposlenog. Potom je došlo do fizičkog obračuna između sa jedne strane L.E., L.D. i L.D. svi državljani Ruske Federacije, a sa druge strane dva muškarca iz Srbije, V.M. i V.M., državljanina Bosne i Hercegovine B.P. i državljanina Crne Gore Lj.E. Svi učesnici fizičkog sukoba će prekršajno odgovarati zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru”, naveli su iz policije.

Nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L.E. i L.D. iz Podgorice, te je protiv njih također podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja Zakona o javnom redu i miru.

“Sa prikupljenim obavještenjima, ljekarskim izvještajima gdje su konstatovane lakše tjelesne povrede kod L.D. L.D i V.M, izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama pomenutih ne stiču elementi krivičnog djela”, zaključuju u policiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()