Drama u domu: Pronađeno tijelo, sumnja na ubistvo

Riječ je o tijelu 64-godišnjeg muškarca

26.01.2024. 16:37
  • Podijeli:
auto-policija-mup.jpg

U Gornjoj Pačetini kod Krapine pronađeno je tijelo muške osobe, a uviđaj na terenu obavljaju pripadnici Policijske uprave Krapinsko-zagorske.

Policija je dojavu o događaju dobila u 10.30 časova.

"Primili smo dojavu da je u porodičnoj kući pronađeno tijelo muške osobe. Policijski službenici su na terenu i uviđaj ej u toku", kažu u ovoj upravi.

Zbog sumnjivih okolnosti smrti, policija je o svemu obavijestila Županijsko državno tužilaštvo. Na mjesto događaja stigla je dežurni zamjenik županijskog tužioca u Zagrebu Marina Soldo Petrinić, kako bi obavila uviđaj.

Riječ je o tijelu 64-godišnjeg muškarca, koji je u prizemlju porodične kuće živio sam, prenose hrvatski mediji.

"Radi se o sumnji izvršenja krivičnog djela ubistva. Rukovodila sam istragom, a sada, nakon što tijelo bude prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, kad se utvrde činjenice vezane za povrede, tada ćemo moći potvrditi da li se radi o ubistvu ili ne. Počinilac je, ako se pokaže da je ubistvo, nepoznat. To će se utvrditi daljnjim kriminalističkim istraživanjem", rekla je ona. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()