Dankinog tijela još nema: Za saučesnika nema ni umrlice

Majka Dejana Dragijevića otkrila je šta se dešava u njenom domu.

10.04.2024. 17:46
  • Podijeli:
potraga danka vladimir šporičić tanjug-66153b59e569a.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Potraga za tijelom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u šesti dan. Policija neumorno traga, obilazi i kopa sva mjesta po Banjskom polju i okolini kako bi se tijelo djevojčice što prije pronašlo.

Tokom jučerašnjeg dana pregledane su i nove lokacije: šiblje oko močvare koja se nalazi u selu Zlot, nedaleko od imanja Dejana Dragijevića, prvoosumnjičenog za ubistvo djevojčice, rezervoar u pilani na istom imanju, kao i cijela pilana. Međutim, od djevojčice i dalje nema ni traga.

– Da je dijete sakriveno negdje u blizini, siguran sam da bi do sada policija našla. Ovako, sve se komplikuje, jer tijela nema. S druge strane, nakon smrti brata osumnjičenog, koji je i sam osumnjičen da je učestvovao otežava sve, kao i njihove izjave, tako da mi imamo jednu priču koja ide u nedogled. Policija radi svoj posao, ali što se mene tiče lično, iz svog iskustva ću reći da je priznanje tu jedino rješenje – rekao je za Telegraf nekadašnji načelnik beogradske policije Marko Nicović.

Majka Dejana Dragijevića otkrila je šta se dešava u njenom domu.

– Nema meni ko da pomogne, niti znam kad će mi sina sahraniti, niti hoće li Dejana i Radeta dovesti sutra. Ja nemam pare, a nema ko da mi pomogne, čekam policiju da me obavijeste – rekla je Svetlana.

Dalibor Dragijević (40) koji je preminuo u policiji pre dva dana, biće sutra sahranjen, a kako piše Telegraf, nema njegove umrlice u selu Zlot.


Groblje u selu Zlot na kojem će sutra biti sahranjen Dalibor Dragijević, koji je preminuo u policiji prije dva dana, a bio osumnjičen za pomeranje tijela Danke Ilić, je blokirano.

Policajac čuva ulaz i zaustavlja automobile.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()