Autobus u dnu provalije, spasioci na terenu: Fotografije sa lica mjesta nesreće u Crnoj Gori

Kako prenose crnogorski mediji, najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno

19.09.2023. 14:15
  • Podijeli:
nesreća crna gora yt dan-6509c2ee78178.webp Foto: Youtube/PrintScreen/DAN info

Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa "Papović" sa kolovoza, saopštili su iz Uprave policije Crne Gore.

Kako prenose crnogorski mediji, najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno.

Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

U autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Kako je potvrđeno crnogorskim medijima, došlo je do slijetanja autobusa između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo djece.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 javljaju da više nema povrijeđenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana, pišu Vijesti.

Autobus firme “Papović” prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica. Iz pravca Cetinja ka Podgorici i dalje prolaze brojna ambulantna kola, prenose crnogorski mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()