Vulić: "Jedina krivica prezime na koje Gorica i Igor trebaju da budu ponosni"

Vulićeva je izjavila Srni da čvrsto stoji uz vrijednu i čestitu porodicu Dodik, posebno u vrijeme kada se vrši javni linč i odstrel njihovih članova

20.10.2023. 18:36
  • Podijeli:
sanja_vulić_parlament BiH 1-6532ac6d7700d.webp Foto: Parlament BiH

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da jedina "krivica" Igora i Gorice Dodik jeste njihovo prezime i naglasila da je apsurdno da ih mrzitelji Srba progone i uvode im sankcije zbog nečega na šta jesu i treba da budu najponosniji.

Vulićeva je izjavila Srni da čvrsto stoji uz vrijednu i čestitu porodicu Dodik, posebno u vrijeme kada se vrši javni linč i odstrel njihovih članova.

"Takvi jadni i bijedni ataci na porodicu Dodik prozivod su nemoći i pokušaj lomljenja i pritiska na Milorada Dodika. Srbomrsci i neprijatelji Republike Srpske, neljudi i zlotvori udaraju na ono na šta je svaki roditelj najosjetljiviji - na svoju djecu", naglasila je Vulićeva, komentarišući to što su SAD uvele sankcije sinu i kćerki predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Igoru i Gorici.

Vulićeva je rekla da da je ovo klasični primjer hibridnog rata koji Zapad, predvođen Amerikom vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda. "Jasno je da im smeta snaga i ugled Milorada Dodika koje uživa ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje živi srpski narod", naglasila je Vulićeva.

"Znaju naši neprijatelji i da srpski narod veoma dobro zna i vidi da je mrziteljima Srba Majklu Marfiju, Kristijanu Šmitu i sličnim njima jedini cilj da sklone predsjednika Dodika sa političke scene, jer im je on najveća prepreka na putu uništenja Republike Srpske i da mu sude po iluzornom zakonu koji poslanici nisu izglasali.

Korumpirano pravosuđe, dio međunarodne zajednice i dokazani srbomrzac Majkl Marfi ne prestaju sa linčovanjem srpskog naroda. Danas Gorica i Igor, a sutra, ko je sljedeći? Više i ne krijete, jasno je da vršite istrebljenje Srba i intenzivo radite na stvaranju islamske BiH", poručila je Vulićeva.

Ona je naglasila da je Milorad Dodik srećan čovjek jer ima svoje nasljednike, istinske Srbe i dostojne predstavnike svoje porodice, a američki mrzitelji najgori su sami sebi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()