Vučić poručio da su vremena teška: Na Svesrpskom saboru istakao da sva nesloga mora nestati

- Zato je ovaj sabor posvećen budućnosti, dok se sa ponosom sjećamo slavnih predaka, naše duhovnosti, kulture i tradicije. Samo na tim čvrstim temeljima možemo da gradimo naše sutra - naveo je Vučić.

08.06.2024. 11:13
  • Podijeli:
Vučić Dodik Svesrpski sabor-66641eaaed79a.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas, povodom prvog svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" molebanu za Srbiju i Republiku Srpsku u Hramu Svetog Save sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, zvaničnicima najviših instutucija Republike Srbije i Republike Srpske i predstavnicima Srba iz regiona.

- Molimo se da sve nesloge ostanu iza nas, da pošaljemo poruku mira, sloge i bratske ljubavi, da glasno kažemo da srpski narod najviše želi mir, jer je najveću cijenu uvijek plaćao kada mira bilo nije. Da u slozi i uzajamnom poštovanju živimo sa svojim komšijama, da zajedno napredujemo i sami biramo svoju budućnost - poručio je Vučić.

Predsjednik Srbije je ocijenio da su vremena teška, da je izazova mnogo, a da je istorija naučila Srbe da samo u zajedništvu i sabornosti mogu da nađu onu snagu i mudrost koje su potrebne kako bi sačuvali narod i državu od neumitnih tokova istorije.

- Zato je ovaj sabor posvećen budućnosti, dok se sa ponosom sjećamo slavnih predaka, naše duhovnosti, kulture i tradicije. Samo na tim čvrstim temeljima možemo da gradimo naše sutra - naveo je Vučić.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()