U okviru Svesrpskog sabora: U Hramu Svetog Save u Beogradu moleban

Moleban služi patrijarh srpski Porfirije.

08.06.2024. 09:52
  • Podijeli:
Tan2024-06-0809511765_2 moleban u hramu svetog sabe svesrpski sabor TanjugNemanja Jovanović-66640e3db4337.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

U Hramu Svetog Save u Beogradu u toku je moleban za Srbiju i Republiku Srpsku. Moleban se služi u sklopu obilježavanja Svesrpskog sabora.

Moleban služi patrijarh srpski Porfirije.

Molebanu prisustvuju predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Aleksandar Vučić, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednici skupština Srpske i Srbije Nenad Stevandić i Ana Brnabić, premijer Radovan Višković i Miloš Vučević, ministri u dvije vlade, predstavnici Srba iz regiona.

Prisutni su i brojni vjernici koji su došli da se pomole za Srpsku i Srbiju i za sav srpski narod da živi u slozi i miru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()