Stojanović proteste nazvao "ublehom": Bolje da su sredili Šćepan Polje

Rekao je da su, bez ikakve koristi za Srbe, niti za bilo koga, održana četiri skupa podrške Miloradu Dodiku.

02.09.2023. 13:39
  • Podijeli:
Igor Stojanović-64f31d8f18d85.webp Foto: Avaz

Potpredsjednik Federacije BiH Igor Stojanović komentarisao je jučerašnje podrške duž entitetskih linija koji su organzovani kao podrška predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku povodom optužnice koju je protiv njega podiglo Tužilaštvo BiH.

Stojanović je rekao da su, bez ikakve koristi za Srbe, niti za bilo koga, održana četiri skupa podrške Miloradu Dodiku.

"Na jednom od skupova gospođa Cvijanović je nosila transparent 'Postoji granica'. Za Srbe bi najbolje bilo da su politički lideri RS-a odveli okupljene ljude na granicu sa Crnom Gorom, na radnu akciju i sredili granični prelaz Šćepan polje", rekao je Stojanović.

Dodao je da bi od toga i Srbi i svi ostali imali mnogo više koristi.

"Ovako samo priča i neka okupljanja bez konkretnog političkog efekta za život običnog čovjeka. Popravite život, ne prodajite ljudima ublehe na skupovima", dodao je Stojanović.

Podsjećamo, juče su održani protesti na entitetskoj liniji, nakon što sarajevska policija nije dozvolila te iste proteste ispred Tužilaštva i Suda BiH. Protesti su organizovani kao podrška Dodiku zbog podizanja optužnice Tužilaštva BiH protiv njega, a tokom pola sata bio je obustavljen saobraćaj na entitetskoj liniji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()