Stojanović: Do daljeg nećemo učestvovati u radu Parlamenta BiH

Poslanici stranaka iz Republike Srpske u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH napustili su današnje zasjedanje

19.04.2023. 18:28
  • Podijeli:
Parlament BiH_UNA-640da3998d910.webp Foto: UNA

Predsjednik Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Čedomir Stojanović izjavio je da ovaj klub do daljeg neće učestvovati u radu Parlamentarne skupštine BiH i postupaće jedinstveno i u dogovoru sa ostalim srpskim predstavnicima.

Stojanović je rekao da je Srpski klub napustio današnje zasjedanje prvenstveno zbog zajedničke izjave o imovini koju su članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić potpisali sa predsjednicima parlamentarnih političkih stranaka iz FBiH na nivou BiH i entitetskom nivou.

Kao drugi razlog za napuštanje sjednice, Stojanović je naveo "neprimjereno, neprofesionalno i uvredljivo ponašanje Denisa Zvizdića prema srpskim poslanicima, te tolerisanje neprihvatljivog ponašanja drugih poslanika".

Poslanici stranaka iz Republike Srpske u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH napustili su današnje zasjedanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()