Stanivuković odustao od potpisivanja peticije za smjenu predsjednika Skupštine grada Banjaluka

Kada je objavio da će pokrenuti potpisivanje peticije, Stanivuković je rekao da je Ninković 124 dana mandata proveo u potpunom neradu

07.08.2023. 17:07
  • Podijeli:
Drasko Stanivukovic_Dejan Rakita PIXSELL-649bf51d14f5b.webp Foto: Dejan Rakita_PIXSELL

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je odgođena peticija za smjenu predsjednika Skupštine grada Banjakuka Ljube Ninkovića (SNSD).

"Stavljajući interese Grada iznad bilo čega drugoga, dio aktivnosti vezano za potpisivanje peticije za smjenu predsjednika Skupštine smo prolongirali i iskazali spremnost na vraćanje prostorija, kako bismo dobili prijeko potrebnu dinamiku u radu Skupštine grada", rekao je Stanivuković, javlja RTRS.

Stanivuković je dodao da je dobio potvrdu od Ninkovića da će ove sedmice biti održana sjednica Kolegija za redovnu sjednicu Skupštine Grada, koja bi trebala da se desi do kraja augusta.

Kada je objavio da će pokrenuti potpisivanje peticije, Stanivuković je rekao da je Ninković 124 dana mandata proveo u potpunom neradu.

Naveo je da je Ninković u tom periodu održao samo jednu redovnu sjednicu, bez ijednog potpisanog akta, za koju je iz budžeta isplaćeno 50.000 KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()