Podnesena prijava protiv Stanivukovića

Zbog Akvane

27.06.2023. 15:31
  • Podijeli:
stanivukovic-649ac2816a5e5.webp Foto: UNA

Bivši član PDP-a Nikola Novaković podnio je danas Specijalnom javnom tužilaštvu u Banjaluci krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića zbog sumnje da je zloupotrijebio javne ustanove, a najviše Javno preduzeća "Akvana".

Novaković je Srni rekao da je to druga krivična prijava koju podnosu protiv Stanivukovića.

"Prijava je u vezi sa zloupotrebom i trgovinom uticajem u predizbornoj kampanji 2022. godine. Radi se o zloupotrebi javnih ustanova, ponajviše Javnog preduzeća `Akvana`", rekao je Novaković.

Odbornici Grada Banjaluka danas bi na sjednici Skupštine trebal oda raspravljaju o stanju u preduzeću Akvana.

Kada je riječ o današnjoj redovnoj sjednici, Stanivuković je napomenuo da je na Kolegijumu skupštinska većina skinula sa dnevnog reda, kako je rekao, većinu predloženih tačaka od značaja za funkcionisanje grada.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()