Odobren nacrt Budžeta Kancelarije za reviziju institucija

Komisija je primila k znanju finansijski izvještaj Kancelarije za reviziju institucija BiH za period od 1. januara do 30. juna, saopšteno je iz parlamenta BiH

21.09.2023. 13:40
  • Podijeli:
predstavnički_imenovanje_una-650c27ef17d5b.webp Foto: Una

Komisija za finansije i budžet Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH odobrila je Nacrt budžeta Kancelarije za reviziju institucija BiH za 2024. godinu.

Komisija je primila k znanju finansijski izvještaj Kancelarije za reviziju institucija BiH za period od 1. januara do 30. juna, saopšteno je iz parlamenta BiH.

Na sjednici je prihvaćen i Plan Komisije za finansije i budžet za razmatranje izvještaja o finansijskom poslovanju institucija BiH u 2022. godini.

Na sjednici Komisije za svanjske poslove Predstavničkog doma podržani su principi Prijedloga zakona o spoljnim poslovima BiH, čiji je predlagač Savjet ministara.

Komisija je podržala i principe Prijedloga zakona o sklapanju i izvršavanju međunarodnih ugovora, čiji je predlagač Savjet ministara.

Komisija je dala pozitivno mišljenje i Domu preporučila davanje saglasnosti za ratifikaciju Sporazuma o ekonomskoj saradnji između BiH i Sjeverne Makedonije

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()